آشپزی

کوکوی مرغ با پنیر موزارلا را حتما امتحان کنید


وب‌سایت مجله قرمز: کوکو یکی از آن غذاهای مشهور است که بخاطر راحتی تهیه و سرعت در پخت حسابی پرطرفدار است. این غذا از لحاظ تعداد دستورالعمل نیز بسیار متنوع است. شما می‌توانید با انواع مواد غذایی به تنهایی و یا به صورت ترکیبی این غذا را درست کنید.

کوکوی مرغ با پنیر یکی از انواع کوکوی خوشمزه است که هر کسی که یکبار آن را بخورد، عاشق آن خواهد شد. تهیه کردن آن بسیار راحت است و طعمی مطبوع نیز دارد. در خمیر این کوکو از پنیر موزارلا استفاده می‌شود و به هنگام سرخ شدن یک لایه ترد و خوشمزه در لبه کوکوی مرغ درست می‌کند که گاز زدن به آن بسیار لذت بخش است. مریناد کردن یا مزه دار کردن مرغ با مواد همراه، طعم ترد و آبداری به آن می‌دهد.

کوکوی مرغ با پنیر موزارلا (با گزینه بدون گلوتن)

شما می‌توانید مریناد کردن را در عرض ۲ ساعت یا یک شب تا صبح انجام دهید، بنابراین انتخاب با شماست. موقع سرو کردن نیز می‌توانید آن را با انواع دیپ خانگی و خوشمزه سرو کنید، من از دیپ سیر و لیمو استفاده کردم که بسیار ساده است اما بسیار خوشمزه و خوش طعم است البته این کوکوی مرغ بدون دیپ هم طعم فوق العاده‌ای دارد

همچنین بخوانید:  طرز تهیه ماکارونی آشیانه‌ای درست مانند آشیانه

در این دستورالعمل مقداری آرد وجود دارد که اگر شما مبتلا به سلیاک و یا مجبور به اجتناب از گلوتن باشید می‌توانید از انواع آرد بدون گلوتن استفاده کنید. ما در اینجا از آرد ذرت استفاده کردیم که طعم کوکوی مرغ با آن تفاوت چندانی با آرد گندم نخواهد داشت.

مواد لازم برای کوکوی مرغ پنیری

  • سینه مرغ: ۷۰۰ گرم (۳ عدد بزرگ)
  • تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
  • مایونز: ۵ قاشق غذا خوری (حدود ۱/۳ پیمانه)
  • آرد همه کاره: ۱/۳ پیمانه (یا نشاسته ذرت یا نشاسته سیب زمینی برای نوع بدون گلوتن)
  • پنیر رنده شده موزارلا: ۱ و ۱/۳ پیمانه
  • شوید تازه ریز شده: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۸ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون فوق سبک یا هر نوع روغن زیتونی برای سرخ کردن

کوکوی مرغ با پنیر موزارلا (با گزینه بدون گلوتن)

دستورالعمل تهیه کوکوی مرغ با پنیر

1. از یک چاقوی تیز استفاده کنید و سینه‌های مرغ را به قطعات ضخیم ۱/۳ تا ۱/۲ اینچی در بیاورید و کنار بگذارید.

کوکوی مرغ با پنیر موزارلا (با گزینه بدون گلوتن)

2. در یک کاسه متوسط مواد خمیر را با هم ترکیب کنید: ۲ عدد تخم مرغ، ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز، ۱/۳ پیمانه آرد، ۱ و ۱/۳ پیمانه پنیر موزارلا، ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری شوید ریز شده و ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه. مواد را بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند. مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال برای حداقل ۲ ساعت یا یک شب تا صبح نگه دارید.

کوکوی مرغ با پنیر موزارلا (با گزینه بدون گلوتن)

3. یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید. ۲ قاشق غذاخوری روغن را به ماهیتابه اضافه کنید و وقتی روغن داغ شد، مخلوط مرغ را با یک قاشق غذاخوری بزرگ به یکباره در ماهیتابه بریزید. (می‌توانید از یک اسکوپ بستنی برای سایز یکدست استفاده کنید).

کوکوی مرغ با پنیر موزارلا (با گزینه بدون گلوتن)

4. با پشت قاشق روی کوکوها بکشید تا کمی صاف شوند. حدود ۳ تا ۴ دقیقه یک طرف آنها را سرخ کنید سپس آن را برگردانده و ۳ دقیقه دیگر سمت دیگر را سرخ کنید تا طلایی قهوه‌ای شده و همه قسمتهای آن بطور کامل پخته شود. این کار را با باقیمانده کوکوها تکرار کنید. کوکوی مرغ سرخ شده را از ماهیتابه برداشته و روی حوله آشپزخانه بگذارید.

کوکوی مرغ با پنیر موزارلا (با گزینه بدون گلوتن)

نکات آشپزی راجع به کوکوی مرغ

  • شما می‌توانید سبزیجات مورد علاقه خود را رنده و یا ریز کرده و به مرغ اضافه کنید.
  • می‌توانید کوکوی مرغ را با سس مایونز و هر سسی که دوست دارید سرو کنید.



Source link by [author_name]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *