آشپزی

پوره عدس قرمز؛ هم رنگش عالیه هم طعمش!

وب‌سایت نمناک: پوره عدس قرمز یک پیش غذای مناسب است و همچنین به عنوان غذای کودک نیز می توان استفاده کرد. طرز تهیه را در ادامه ببینید.

مواد لازم برای پوره عدس قرمز

  • عدس قرمز: 2 لیوان
  • پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
  • گشنیز تازه خرد شده: یک قاشق سوپخوری
  • سرکه: یک قاشق سوپخوری
  • آب مرغ بدون چربی: یک لیتر
  • تره فرنگی: 3 عدد
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • نعنای تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
  • جعفری (برای تزئین): به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پوره عدس قرمز؛ رنگش هم مانند طعمش زیباست!

طرز تهیه پوره عدس قرمز

1. عدس ها را در یک قابلمه بریزید و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز تازه، نعنا، سرکه و آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن، باید به مدت 40-30 دقیقه روی حرارت ملایم نیم جوش بماند تا عدس ها پخته و آب آن کشیده شود.

2. سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از آن به مواد آماده شده، نمک و فلفل اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

3. سپس آنها را در چهار ظرف کوچک که از قبل چرب شده بریزید. وسط آنها را خالی کنید و یک تخم مرغ بشکنید. روی ظرف فویل آلومینیوم بکشید.

4. به مدت 20-15 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد بگذاریم تا وقتی که تخم مرغ سفت شود. آن گاه روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین کنید.

Source link

همچنین بخوانید:  کباب شاهزاده؛ غذای ترکیه‌ای خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image