آشپزی

طرز تهیه خورشت به و آلو به سبک اصفهانی

وب سایت دونفره: به یکی از میوه های خوش عطر با خواص فوق العاده هست که معمولاً توی پاییز و زمستون فراوون میشه و ما میتونیم ازش بهره مند بشیم. همونطور که خیلی از میوه های بومی کشور عزیزمون به یک منطقه خاص مربوط هستند، به هم از این قضیه مستثنی نیست و ظاهراً به اصفهانی معروف تر هست. امروز با هم طرز تهیه این خورشت خوشمزه با ورژن اصفهانیش رو تجربه کنیم. برای دیدن مراحل پخت این خورشت به خوش عطر و خوشمزه ادامه این پست رو دنبال کنین.

مواد لازم

  •     گوشت گوسفندی خرد شده 400 گرم
  •     به بزرگ 2 عدد
  •     پیاز متوسط نگینی خرد شده 1 عدد
  •     آلو بخارا 15 تا 20 عدد
  •     شکر 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  •     کره 30 گرم
  •     آبلیمو تازه 1 قاشق سوپخوری
  •     رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
  •     نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

Source link

همچنین بخوانید:  طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image