علمی و فناوری

راهنمای جامع ویزای تایلند – زومیت

تایلند یکی از مقصدهای پرطرفدار گردشگری در‌ آسیا است که سفر به آن نیازمند تهیه ویزا از سفارت تایلند است.

تایلند به‌لطف طبیعت زیبا، مردم مهربان و مهمان‌نواز و نیز امکانات گردشگری به یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری جنوب شرق آسیا تبدیل شده است و سالانه گردشگران بسیاری از سراسر جهان برای بازدید از دیدنی‌های تایلند و گذران تعطیلات خود، راهی سرزمین هزار معبد می‌شوند. از اینرو، تورهای تایلند یکی از محبو‌ب‌ترین تورهای تفریحی در دنیا محسوب می‌شوند.

اگر شما نیز قصد سفر به تایلند را دارید، در کجارو می‌توانید بهترین و ارزان‌ترین تورهای تایلند را در بازه زمانی مورد نظر خود جست‌وجو کرده و تور دلخواهتان را از میان ده‌ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.

البته تایلند نیز جزو کشورهایی است که گردشگران ایرانی پیش از سفر به آنجا به اخذ ویزا نیاز دارند و برای این کار باید به سفارت تایلند در تهران مراجعه کنند.

همچنین بخوانید:  گزارش روند افزایشی آلودگی پلاستیکی در اقیانوس‌ها
ویزای تایلند شرح خدمات
انواع ویزا توریستی، تجاری (کاری)، تحصیلی، مهاجرتی، ترانزیت، پزشکی، نمایشگاهی
مراحل صدور ویزا ازطریق سفارت
وقت سفارت ندارد
مصاحبه و انگشت‌نگاری ندارد
مدارک لازم برای صدور ویزا گذرنامه، عکس، بلیط هواپیما و…
مدت زمان لازم برای صدور ویزا چهار روز کاری
سفارت/ کنسولگری دارد

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری (کاری)
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای مهاجرتی
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای پزشکی
  • ویزای نمایشگاهی

ویزای تایلند

مدارک لازم برای ویزا

  • یک برگ فرم ویزا که به‌طور کامل و با جزییات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد. متقاضی باید شخصا” صحت مندرجات فرم را تأیید و امضاء نماید.
  • یک قطعه عکس یک شکل جدید ۴*۳ که به فرم ویزا چسبانده شده باشد.
  • اصل گذرنامه (گذرنامه باید دارای حداقل ۶ ماه اعتبار باشد.)
  • کپی شناسنامه، گذرنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • کپی بلیط هواپیما (حتما در یک صفحه A4)
  • نامه ضمانت آژانس مسافرتی (در صورتی‌که ازطریق آژانس برای دریافت ویزا اقدام شود)
همچنین بخوانید:  ارائه دهنده های رسمی Vivo Z5 قبل از عرضه ی 31 ژوئیه منتشر شد

برای اطلاع از مدارک لازم برای سایر ویزاهای تایلند مانند ویزای تجاری به وب‌سایت کجارو مراجعه کنید.

ویزای تایلند

هزینه ویزای تایلند

نوع ویزا هزینه (یورو)
ویزای توریستی یکبار ورود ۳۵
ویزای توریستی دوبار ورود ۷۰
ویزای غیر مهاجرتی (تجاری، تحصیلی و غیره) یکبار ورود ۶۰
ویزای غیر مهاجرتی (تجاری، تحصیلی و غیره) چندبار ورود ۱۴۰
ویزای ترانزیت ۲۵
هزینه تائید مدارک ۱۵

هزینه‌های ویزا مطابق اطلاعیه مندرج در وب‌سایت سفارت تایلند است. همچنین، طبق اعلام سفارت تایلند این هزینه قابل استرداد نیست.

نکته‌ها

  • حضور متقاضی به هنگام ارائه درخواست الزامی است.
  • ویزای توریستی تایلند تنها سه ماه اعتبار دارد و در این مدت فقط ۳۰ روز می‌توان در کشور تایلند اقامت داشت.
  • ویزای تایلند از طرف سفارت تایلند فقط به‌صورت عادی و در چهار روز کاری صادر می‌شود.
  • اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را در تایلند داشته باشید، باید برای تمدید یا تغییر نوع ویزا به اداره‌ی مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
  • اگر در زمان اقامت در تایلند، از مدت زمان ویزای تایلند شما باقی مانده و تصمیم دارید تا به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ ورود مجدد به تایلند را بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
  • اقامت بیشتر از زمان ویزای صادر شده در تایلند حتی برای یک روز کاملا غیرقانونی است.
همچنین بخوانید:  Giveaway - یک گوشی هوشمند CUBOT MAX 2 (4GB + 64GB) برنده شوید

ویزای تایلند

سفارت تایلند در ایران

  • نشانی: تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک چهار
  • تلفن: ۷۷۵۳۱۴۳۳ و ۷۷۵۳۷۷۰۸ (۰۲۱)
  • شماره‌های داخلی بخش ویزا: ۱۰۷، ۱۰۹ و ۱۲۰
  • نمابر: ۷۵۳۲۰۲۲
  • ساعت کار سفارت: همه روزه به جز جمعه‌ها و شنبه‌ها از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۶:۳۰ بعد از ظهر
  • پست الکترونیک: [email protected]
  • وب‌سایت:  www.thaiembassy-tehran.org

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image