آشپزی

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

برترین‌ها: سوپ لازانیا یکی از سوپ‌های مورد علاقه من است. شما همه طعم‌های خوشمزه لازانیا را به شکل سوپی راحت فراهم می‌آورید. این سوپ با گوشت چرخ کرده، گوجه و سبزی‌های معطر آشپزی ایتالیایی درست می‌شود و در انتها مقداری هم پنیر به آن اضافه می‌شود.

در یک روز خنک پاییزی یکی از روش‌ها برای گرم شدن همین سوپ است. این سوپ یک فضای دنج و گرم به شما می‌دهد تا با خلوت کردن در پشت پنجره یک مراقبه روشنگرانه داشته باشید. بله به نظر من دمنوش‌ها و سوپ‌ها هم بخشی از برنامه زدودن آلام از روح هستند، بخصوص برای وقت‌هایی که حوصله هیچ چیزی را نداریم. یک خوراکی گرم و خوش طعم همان چیزی ست که ما را سرحال می‌آورد.

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

سوپ لازانیا جزو سوپ‌های قرمز گوجه‌ای است که با تکه‌هایی از گوشت چرخ کرده پر حجم و مقوی می‌شود، بخش مایعات آن را آب گوشت تشکیل می‌دهد و سبزیجات معطر هم نقش خوشبو کننده دارند. در نهایت این سوپ با مقداری پنیر سرو می‌شود که جزو پنیر‌های ذوب شونده هستند که با ریختن در سوپ روی گاز، به سرعت ذوب می‌شوند و بافت آن را کامل می‌کنند.

این دستورالعمل ساده به دلیل مواد تشکیل دهنده زیاد ممکن است دشوار و همچنین گران به نظر برسد، اما در واقع بخش زیادی از آن چیز‌هایی ست که همین الان در کابینت و یا یخچال شما پیدا می‌شود و باید فکری برای مصرف کردن آن‌ها بکنید. این سوپ برای آخر هفته خیلی خوب است، چون هم زود آماده می‌شود هم مقوی و خوش طعم است. احتمال می‌دهم به زودی در لیست غذای روزمره شما جای خودش را پیدا کند. به هر حال به امتحانش می‌ارزد.

همچنین بخوانید:  باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!

مواد لازم

  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ شده: ۴۰۰ گرم، گوساله بدون چربی
  • پیاز زرد: ۱ عدد بزرگ (۱ و ۳/۴ پیمانه خرد شده)
  • سیر: ۵ حبه
  • آب مرغ: ۴ و ۱/۲ پیمانه
  • گوجه خرد شده: ۵ عدد متوسط
  • گوجه پوره شده: ۵ عدد متوسط
  • رب گوجه: ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • ریحان خشک شده: ۱ و ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • اورگانو: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • رزماری خشک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • آویشن خشک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل تازه آسیاب شده: به میزان لازم
  • نودل لازانیا: ۸ عدد خرد شده
  • پنیر موزارلا رنده شده: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ پیمانه
  • پنیر ریکوتا: ۲۲۰ گرم
  • جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده + مقداری برای تزئین

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

طرز تهیه

۱. روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. وقتی که داغ شد، گوشت چرخ کرده را داخل قابلمه بریزید، با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و بپزید. موقع پختن گوشت گاهی بهم بزنید. روغن ماهیتابه را تخلیه کرده و از گوشت هم جدا کنید سپس کناری بگذارید.

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

۲. یک قاشق غذاخوری باقیمانده روغن زیتون را داخل قابلمه گرم کنید، پیاز زرد را اضافه کنید و تا زمانی که شروع به نرم شدن بکند، تفت دهید یعنی حدود ۳ دقیقه. سیر را افزوده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

۳. آب مرغ، گوجه خرد شده، پوره گوجه، رب گوجه، اورگانو، ریحان، رزماری، آویشن و گوشت سرخ شده را افزوده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید تا طعم بگیرد.

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

۴. بگذارید به جوش بیاید بعد از جوش آمدن بلافاصله حرارت را به کمتر از متوسط، کاهش دهید و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

۵. در حین قل خوردن قابلمه، نودل‌های لازانیا را با توجه به توضیحات روی بسته بپزید.

۶. پنیر موزارلا، پارمزان و ریکوتا را داخل کاسه‌ای مناسب بریزید و با استفاده از چنگال با همدیگر مخلوط کنید.

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

۷. پاستای پخته را به سوپ اضافه کنید و سوپ را با مقداری آب مرغ به اندازه دلخواه‌تان رقیق کنید.

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

۸. پنیر‌ها را با هم بهم زده و سپس سوپ را با مقداری پنیر سرو کنید. پنیر روی سوپ داغ به آرامی ذوب می‌شود و طعمی عالی ایجاد می‌کند.

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

نکات مهم

  • اگر قصد دارید سوپ را بلافاصله پس از پختن سرو کنید، می‌توانید به جای اینکه لازانیا را جداگانه بپزید، آن‌ها را همراه سوپ بپزید. در این صورت ۱ پیمانه آب یا آب مرغ بیشتر اضافه کنید، چون لازانیا‌ها آب را جذب می‌کنند. حدود ۱۲ تا ۱۴ دقیقه طول می‌کشد تا لازانیا همراه با سوپ بپزد.
  • من ترجیح می‌دهم که لازانیا را جداگانه بپزم و برای هر کس جداگانه اضافه کنم بعد باقیمانده لازانیا را (همراه با کمی روغن) برای استفاده‌های بعدی نگه دارم. ما نمی‌توانیم کل سوپ را در یک وعده بخوریم و همچنین کسی سوپ سفت و چسبناک دوست ندارد.
  • اگر سبزیجات خشک ندارید، فقط ۱ قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی استفاده کنید.
  • می‌توان از ریحان تازه هم برای درست کردن این سوپ استفاده کرد. اگر می‌خواهید این کار را انجام دهید از ۱/۴ پیمانه ریحان تازه خرد شده استفاده کنید. همچنین می‌توانید از اورگانو، رزماری یا آویشن تازه هم استفاده کنید، فقط اندازه آن‌ها سه برابر مقدار خشک می‌شود.
  • اگر بخواهید این سوپ را فریز کنید باید بدون پاستا و پنیر باشد. پنیر و پاستا را جداگانه فریز کنید. روی پاستا را کمی روغن بریزید تا به هم نچسبند.
  • اگر می‌خواهید سبزیجات دیگری همانند هویج به سوپ‌تان اضافه کنید این کار را همراه با پیاز انجام دهید.
  • دستورالعمل اصلی ایتالیایی حاوی ۱ قاشق چای‌خوری شکر و ۱/۲ قاشق چای‌خوری دانه رازیانه خرد شده است که همراه با سبزی‌های خشک اضافه می‌شود. در اینجا این دو ماده حذف شده تا تعداد مواد تشکیل دهنده کمتر باشند.
  • اگر سیر دوست ندارید، تعداد آن را به ۲ یا ۳ حبه کاهش دهید.
  • به جای آب مرغ می‌توانید حتی از آب استخوان هم استفاده کنید و اگر هیچ کدام را ندارید از آب معمولی استفاده کنید، اگر چه آب مرغ مزه بسیار خوبی به سوپ شما می‌دهد.

منبع: cookingclassy

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image