آشپزی

ترافل حلوا مجلسی؛ دسر ایرانی خوشمزه


وب‌سایت دو نفره – گلزار نورمحمدیان: حلوا از جمله دسرهای ایرانیست که به شکل های متفاوتی تزیین و سرو می شود.در این مطلب طرز تهیه یه حلوا رو براتون میذاریم که به شکل ترافل درست شده و جلوه زیبایی به سفره مون میده. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعم و ظاهرش لذت ببرین.

ترافل حلوا مجلسی

مواد لازم برای تهیه ترافل حلوا

  • آرد: 2 پیمانه
  • آب:  1 پیمانه
  • روغن: 1 پیمانه
  • شکر: 1 و 1/3 پیمانه
  • گلاب:  1/2 پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • پودر نارگیل به مقدار لازم

ترافل حلوا مجلسی

مراحل تهیه ترافل حلوا

1. ابتدا روغن رو داخل ماهیتابه ریخته و اجازه میدیم تا داغ بشه و بعد آرد رو بهش اضافه میکنیم.

2. برای تهیه حلوا به شکل ترافل مقدار روغن نباید زیاد باشه چون در اینصورت وقتی حلوا رو داخل کپسول کاغذی میذاریم روغنش خیلی به کپسول پس میده و کاغذ کپسول چرب و روغنی میشه.

ترافل حلوا مجلسی

3. شعله رو ملایم کرده و شروع به تفت دادن آرد میکنیم تا مزه خامی آرد گرفته شده و کم کم تغییر رنگ بده و تیره بشه.

ترافل حلوا مجلسی

4. تا آرد به رنگ دلخواهمون برسه شربت حلوا رو هم درست میکنیم. ابتدا آب رو داخل قابلمه ریخته و شکر رو هم اضافه میکنیم و شروع به همزدن میکنیم تا به یه مایع شفاف برسیم.

ترافل حلوا مجلسی

5. حالا زعفرون رو هم اضافه میکنیم.

ترافل حلوا مجلسی

6. در نهایت گلاب رو هم اضافه کرده و زیر شعله رو خاموش میکنیم تا بوی گلاب نپره.

ترافل حلوا مجلسی

7. حالا کم کم آردمون هم به رنگ دلخواهمون رسیده.

ترافل حلوا مجلسی

8. شربت رو کم کم به آرد اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا آرد گوله نشه در این مرحله بهتره شعله گاز خیلی خیلی ملایم یا خاموش باشه.

ترافل حلوا مجلسی

9. تمام شربت رو داخل آرد میریزیم و مدام هم میزنیم تا حلوامون شکل بگیره.

ترافل حلوا مجلسی

10. وقتی حلوا کمی سرد شد ازش گلوله هایی به اندازه گردو درست میکنیم.

ترافل حلوا مجلسی

11. داخل پودر نارگیل میغلتونیم.

ترافل حلوا مجلسی

12. و در نهایت داخل کپسول کاغذی میذاریمش.

ترافل حلوا مجلسی

13. حالا ترافل های خوشگل و خوشمزه ما آماده هستن و میتونیم سروشون کنیم … نوش جان



Source link by [author_name]

همچنین بخوانید:  کلوچه سیب و جو دوسر با طعم دارچین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *