آشپزی

آش بیشت واش؛ غذای محلی کندلوس

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است.

مواد لازم

  • اسفناج: ۱ کیلوگرم
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • گردو (خرد شده): ۱ پیمانه
  • زیره سبز (آسیاب شده): ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱.۵ قاشق چای خوری
  • سیب زمینی (خرد شده): ۲ عدد
  • شیر:  ۱.۵ لیتر
  • عدس: ۲ پیمانه

آش بیشت واش؛ غذای محلی کندلوس

طرز تهیه

۱. عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمک و کمی روغن آبپز کنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند.در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیب‌زمینی را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.

۲. وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را کم کنید و ۴۵دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند.

۳. حالا در ظرفی مناسب کمی روغن داغ کنید و تمام ادویه ها و گردو را با هم تفت دهید تا جایی که عطر آنها کاملا به مشام برسد.سپس عدس را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید و آنها را به غذا اضافه کنید اجازه دهید موادتان با هم چند جوش بخورند تا طعم بگیرند.سپس غذا را برای سرو آماده کنید.

سایر نکات

  • میتوانید از گردو آسیاب شده هم در این غذا استفاده کنید.
  • هرچه گردو شما بیشتر باشد غذایتان خوشمزه تر است.
  • معمولا این غذا با نمک سرو میشود اما میتوان به آن شکر هم اضافه کرد.
  • میتوانید برای پخت عدس هم از شیر استفاده کنید تا غذای شما خوشمزه تر شود.
  • اگر اسفناج موحود نبود از برگ چغندر یا جعفری یا سبزی آش استفاده کنید.

Source link

همچنین بخوانید:  ۸ غذای جدید و خوشمزه با مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image